Радно време:
Понедељак – Петак
07 – 20ч

Суботом
07 -20ч

Недељом и празником
(дежурни објекти)
07 – 19ч

Радно време по службама

05.03.2019. Састанак Саветодавног одбора у Дому здравља Kрагујевац

Актуелности » 05.03.2019. Састанак Саветодавног одбора у Дому здравља Kрагујевац

У оквиру пројекта који реализује Београдски психолошки центар уз подршку Фондације за отворено друштво и Уницефа, одржан је састанак Саветодавног локалног одбора из Крагујевца 5. марта, у директоријуму Дома здравља Крагујевац .

Састанку су присуствовали сви чланови саветодавног одбора, а на састанку је представљен кратак извештај о завршеном пројекту "Креирање услова за развој свеобухватног система ране интервенције код деце на раном узрасту у Србији", који је реализовао Београдски психолошки центар уз подршку Фондације за отворено друштво и УНИЦЕФ-а. Представљен је модел раних интервенција које је развила доц др Холи Хикс Смол, на основу резултата истраживања, које је током 2018 спроводио Београдски психолошки центар у Крагујевцу. Дискутовало се о томе колико је модел захтеван и изводљив узимајући у обзир постојеће ресурсе у Крагујевцу. Представљен је и други предлог сарадње са домом здравља и осталим партнерима за наредни период од стране УНИЦЕФ-а.

Чланови саветодавног одбора Дома здравља Крагујевац су координатор Развојног саветовалишта др Весна Станисављевић, педагог Бојана Миковић, логопед Марина Марковић и ромски медијатор Светлана Милојевић. а присутне је поздравила и пружила подршку у раду заменица директора Дома здравља Крагујевац Прим. др Славица Лончар

 

 

Здравље је наше највеће благо

Ми смо ту да Вам помогнемо да унапредите Ваше здравствено стање и пребродите тешкоће