Радно време:
Понедељак – Петак
07 – 20ч

Суботом
08 - 18ч

Недељом
(дежурни објекти)
08 – 18ч

Радно време по службама

Актуелности

Актуелности
Кликните за увећање
Cela vest
Превентивни прегледи - Ултразвук дојке и ПСА тест
Акција превентивних прегледа покренутa од Министарства здравља и Републичког Фонда за здравствено осигурање у циљу ране дијагностике и промоције превенције као најефикаснијег начина бриге о сопственом здрављу, наставља се 

у  недељу 03. децембра 2023.г од 08.00 до 16.00 часова

Том приликом Дом здравља Крагујевац организује за све своје суграђане, и оне без здравстене картице односно здравственог осигурања, да без заказивања термина одраде превентивне прегледе:

Ултразвучни преглед дојке и мамографија по потреби код жена, а за мушкарце старије од 49 година ПСА тест којим се открива тумор простате
 
 
Превентивни прегледи радиће се у Специјалистичко-консултативној служби, у улици Змај Јовиној бб

Дом здравља Крагујевац и овом приликом позива суграђане да обаве превентивне прегледе и тиме позитивно утичу на своје здравље.Кликните за увећање
Cela vest
Превентивни прегледи за Удружење глувих и наглувих у Дому здравља Крагујевац
У Дому здравља Крагујевац обављени су превентивни прегледи за чланове Удружења глувих и наглувих Шумадијског округа.Превентивни прегледи подразумевали су више групних и појединачних прегледа као и неопходну аудиометрију по новом правилнику РФЗО а ради остваривања права.

Због саме природе оштећења чланови удружења упућени су на додатне прегледе на ОРЛ одељење Дома здравља Крагујевац.

Секретар Удружења глувих и наглувих Шумадијског округа Сузана Маслаћ Матовић захвалила се запосленима Дома здравља на љубазности и стрпљењу приликом превентивних прегледа чланова Удружења.Кликните за увећање
Cela vest
Дани отворених врата у Дому здравља у Драгобраћи
Дом здравља Крагујевац је последње суботе у месецу, 25. новембрa, организовао превентивне прегледе за своје суграђане и оне без здравстене картице, односно здравственог осигурања, у акцији Дан отворених врата.

Акција је одржана у амбуланти у Драгобраћи, а велико интересовање мештана Драгобраће само је потврдило значај оваквих акција.

Сви заинтересовани мештани, овог пута њих 50, могли су да без заказивања термина одраде превентивне прегледе: мерење телесне тежине, висине, мерење гликемије, попуњавање упитника за скрининг прегледе, општи прегледи лекара опште медицине, преглед интернисте, преглед офтамолога, као и ултразвучне прегледе абдомена.

У окиру акције подељен је и здравствено васпитни материјал.Кликните за увећање
Cela vest
Свечани пријем нових радника у Скупштини града Крагујевца

Одлуком Владе Србије посао на неодређено у Шумадијском округу добило је 715 медицинских и немедицинских радника који су били ангажовани за време ковид пандемије, од тога 580 у Крагујевцу.

За њих је приређен пријем у скупштинској сали Градске управе. Свечаности је присуствовала и директорка Републичког фонда за здравствено осигурање, Сања Радојевић Шкодрић.

У свечаној атмосфери присутнима су упутили честитке и жеље за успех у даљем раду директори Домова здравља Аранђеловац и Баточина, директор Дома здравља Крагујевац др Василије Антић, директор УКЦ Крагујевац проф. др Слободан Милисављевић, као и начелница Шумадијског управног округа Биљана Илић Стошић, председник Привременог органа Крагујевца Никола Дашић и директорка Републичког фонда за здравствено осигурање проф. др Сања Радојевић Шкодрић.
Кликните за увећање
Cela vest
Пријем нових радника по Уредби Владе Републике Србије
Према Закључку Владе од 31. августа 2023. године који се односи на запошљавање на неодређено време здравствених радника и сарадника ангажованих током ковид пандемије, у Дому здравља Крагујевац потписани су уговори за 92 новозапослена радника. Поред лекара и медицинских сестара, уговоре су потписали и здравствени сарадници и немедицински радници.

Директор Дома здравља др Василије Антић честитао је свим запосленима, пожелео им је успешан даљи рад, као и да се свим нашим суграђанима одуже пружајући им адекватну здравствену заштиту.Приказано 1 - 5 од 104 вести | Страна 1 од укупно 21
Arhiva 2022. godina
Arhiva 2021. godina
Arhiva 2020. godina
Arhiva 2019. godina
Arhiva 2018. godina
Arhiva 2017. godina
Arhiva 2016. godina
Arhiva 2015. godina
Arhiva 2014. godina
Arhiva 2013. godina
Arhiva 2012. godina
Arhiva 2011. godina
Arhiva 2010. godina

Здравље је наше највеће благо

Ми смо ту да Вам помогнемо да унапредите Ваше здравствено стање и пребродите тешкоће