Радно време:
Понедељак – Петак
07 – 20ч

Суботом
08 - 18ч

Недељом
(дежурни објекти)
08 – 18ч

Радно време по службама

Актуелности

Актуелности
Кликните за увећање
Cela vest
Одржана Конференција "Заједница за децу и породицу" - 14.05.2022.г
Поводом Међународног дана породице град Крагујевац, у сарадњи са предшколским установама „Ђурђевдан“ и „Нада Наумовић“, Центром за социјални рад Солидарност, Центром за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“ и Домом здравља, организовао је конференцију „Заједница за децу и породицу“. Конференција је окупила сараднике на програму подршке родитељству и раном развоју, као и представнике родитеља деце из Крагујевца.

Дом здравља Крагујевац континуирано пружа подршку породицама деце раног узраста и овог пута је узео активно учешће у организацији и реализацији Конференције "Заједница за децу и породицу" којом јача сарадњу са ПУ "Нада Наумовић" и "Ђурђевдан", институцијама социјалне заштите као и родитељским удружењима на територији града Крагујевца.

На конференцији су испред Дома здравља Крагујевац говориле логопед Марина Марковић о породично оријентисаној раној интервенцији и улози интерсекторског тима и вмс Славица Николић,  о доброј пракси подршке родитељства из угла патронажне сестре.Кликните за увећање
Cela vest
Конференција "Заједница за децу и породицу"
Дом здравља Крагујевац континуирано пружа подршку породицама деце раног узраста и овог пута је узео активно учешће у организацији и реализацији Конференције "Заједница за децу и породицу" којом јача сарадњу са ПУ "Нада Наумовић" и "Ђурђевдан", институцијама социјалне заштите као и родитељским удружењима на територији града Крагујевца.Кликните за увећање
Cela vest
Сребрни знак Националне Асоцијације Удружења Здравствених Радника Србије
Поводом Међунарадног дана медицинских сестара 12. маја 2022. године, одржана је свечана академија Националне Асоцијације Удружења Здравствених Радника Србије у Лесковцу. Том приликом уручена су признања, Сребрни знак  НАУЗРС-а, истакнутим појединцима удружења.
Добитница Сребрног знака НАУЗРС-а, из Дома здравља Крагујевац, за значајне резултате је вмс Наташа Мијовић.Кликните за увећање
Cela vest
12.05.2022. Међународни дан медицинских сестара и техничара
„Медицинске сестре: глас који води“ слоган је овогодишњег Међународног дана медицинских сестара и техничара, који се сваког 12. маја, на дан рођења Флоренс Најтингел британске медицинске сестре зачетнице модерног сестринства, обележава широм света.

Допринос медицинских сестара и техничара здравственој заштити немерљив је. Они су пријатељи и савезници пацијентима у најтежим ситуацијама, глас храбрости и подршке, пожртвовања и несебичног пружања.

Честитамо вам Међународни дан сестринства и желимо да вам радна средина донесе и задржи лично и професионално задовољство!Кликните за увећање
Cela vest
Кретањем до здравља – Међународни дан физичке активности
Поводом Међународног дана физичке активности у оквиру кампање Буди и ти промотер здравља, у Основној школи ’’Драгиша Михаиловић’’ у организацији Центра за промоцију здравља Института за јавно здравље Крагујевац одржана је здравствено васпитна и преневтивна манифестација којој је претходила свечана конференција у холу школе. Mанифестација се састојала се из три аспекта – образовно-едукативног, здравствено-превентивног и спортско-рекреативног, и укључивала  је 15 градских институција и организација у области јавног здравља.
 
У дворишту школе били су штандови за промоцију здравих стилова живота, у фискултурној сали за ученике су организовани прегледи специјалиста, спиналног ортопеда, педијатра, стоматолога, а одржане су и показне вежбе. Дом здравља Крагујевац имао је свој штанд са здравствено промотивним материјалом.

Испред Дома здравља Крагујевац манифестацији су присуствовали директор др Василије Антић и заменица директора Прим. др славица Лончар.

На манифестацији, Институт за јавно здравље је уручио захвалнице партнерима у реализацији манифестације.Приказано 1 - 5 од 30 вести | Страна 1 од укупно 6

< Previous 123456 Next >
Arhiva 2021. godina
Arhiva 2020. godina
Arhiva 2019. godina
Arhiva 2018. godina
Arhiva 2017. godina
Arhiva 2016. godina
Arhiva 2015. godina
Arhiva 2014. godina
Arhiva 2013. godina
Arhiva 2012. godina
Arhiva 2011. godina
Arhiva 2010. godina

Здравље је наше највеће благо

Ми смо ту да Вам помогнемо да унапредите Ваше здравствено стање и пребродите тешкоће