Радно време:
Понедељак – Петак
07 – 20ч

Суботом
07 -20ч

Недељом и празником
(дежурни објекти)
07 – 19ч

Радно време по службама

ЧЕСТИТКА ДИРЕКТОРА ДОМА ЗДРАВЉА КРАГУЈЕВАЦ

Glavni meni » За запослене » Актуелности » 2020 » ЧЕСТИТКА ДИРЕКТОРА ДОМА ЗДРАВЉА КРАГУЈЕВАЦ

Свим медицинским сестрама, медицинским техничарима, бабицама и лаборантима честитам Међународни дан медицинских сестара.

Поносимо се нашим медицинским сестрама и начином како обављају свој посао. У ово доба вируса „Короне", медицинске сестре Дома здравља Крагујевац биле су у првим редовима, храбре, пожртвоване, самоуверене. Недостајао је само онај осмех који је био испод маске, а који болесном човеку даје веру, да ће неко о њему бринути.
Када сам им причао да воде рачуна и о себи рекле би само „Не брините директоре, све ће бити у реду!“ И знао сам да сви ми имамо на кога да се ослонимо кад је најтеже.

И ова генерација медицинских сестара и техничара осветлала је образ једној лепој и хуманој професији, као и Флоренс Најтингејл пре 150 година, која је храбро бринула и помагала рањеницима у Кримском рату, па је и сама оболела од тифуса. Зато је ово професија која се поштује и цени у свету, а и код нашег народа. Медицинске сестре брину о сваком од нас од самог рођења, када растемо, када смо болесни, па све до краја живота.

Драге моје медицинске сестре и техничари желим вама и вашим породицама добро здравље и срећу,

Директор др Василије Антић и руководећи тим Дома здравља Крагујевац.

Здравље је наше највеће благо

Ми смо ту да Вам помогнемо да унапредите Ваше здравствено стање и пребродите тешкоће