Радно време:
Понедељак – Петак
07 – 20ч

Суботом
07 -20ч

Недељом и празником
(дежурни објекти)
07 – 19ч

Радно време по службама

Креирање минималног пакета услуга за ментално здравље и психосоцијалну подршку за младе у Србији

Glavni meni » За запослене » Актуелности » 2022 » Креирање минималног пакета услуга за ментално здравље и психосоцијалну подршку за младе у Србији

Пројекат се спроводи у оквиру Програма сарадње УНИЦЕФ- а,уз стручну подршку Orygen Global и Института за ментално здравље са Министарством здравља РС, у сарадњи са Министарством омладине и спорта, Министарством просвете, науке и технолошког развоја, и Министарством за рад запосљавање,борачка и социјална питања.

Представници сектора здравства, образовања и социјалног рада из Зрењанина, Суботица и Крагујевца присуствовали су састанку 13.07.2022.год у Београду,у просторијама Канцеларије УНИЦЕФ-а.
Циљ пројекта је да се иновирају услуге намењене младима и угроженим групама,кроз пружање поузданих информација и подршке за очување и унапређење менталног здравља младих у РС . Реализација пројекта, је од јуна 2022 год до јуна 2023.године и обухватиће 1500 младих из Суботице, Зрењанина и Крагујевца.

Кроз пројекат биће пилотиран систем услуга менталног здравља за младе сто може резултирати и формирање Центра за ментално здравље младих. Испред Дома здравља Крагујевац,састанку су присуствовали др Славица Букумира и др Мирјана Илић.

Здравље је наше највеће благо

Ми смо ту да Вам помогнемо да унапредите Ваше здравствено стање и пребродите тешкоће