Радно време:
Понедељак – Петак
07 – 20ч

Суботом
07 -20ч

Недељом и празником
(дежурни објекти)
07 – 19ч

Радно време по службама

Zahvalnost za lečenje, brigu i negu osoba sa invaliditetom obolelih od virusa kovid 19

Glavni meni » За запослене » Актуелности » 2021 » Zahvalnost za lečenje, brigu i negu osoba sa invaliditetom obolelih od virusa kovid 19

Poštovani Gospodine direktore,

Savez slepih Srbije je jedna od najstarijih i reprezentativnih organizacija, koja u Republici Srbiji zastupa interese oko 12000 slepih i slabovidih osoba.

Poslednjih godinu ipo dana svi smo suočeni sa pandemijom virusa kovid 19, koji na žalost ne zaobilazi ni osobe sa invaliditetom.

Pored pridruženih bolesti koje najčešće imaju, ove osobe spadaju u rizičnu kategoriju stanovništva, koja mnogo teže prevazilazi posledice virusa.

Poslednjih nešto više od mesec dana i predsednik Saveza slepih Srbije, Milan Stošić iz Kragujevca, sa svojom porodicom prolazi kroz veoma težak period izazvan ovim opakim i nepredvidivim virusom i njegovim posledicama.

Koristimo priliku da Vama lično, ali i Vašem timu medicinskog osoblja, počev od lekara opšte prakse, lekara specijalista, medicinskih sestara, posebno više medicinske sestre, PRa doma zdravlja Danijele Petrović, najljubaznije zahvalimo na izuzetnim naporima, posvećenosti i požrtvovanosti koju ste uložili kako bi Milan Stošić i njegova porodica uspešno prevazišli i okončali lavovsku borbu sa ovim nepredvidivim neprijateljem, koji ne retko uzima ljudske živote.

Zahvaljujući preduzimljivosti i ljubaznosti osoblja Doma zdravlja kojim rukovodite, predsednik Saveza slepih Srbije se uspešno oporavlja.

Isto tako smo vam veoma zahvalni i što ste izašli u susret i u prostorijama Okružne organizacije saveza slepih Srbije Kragujevac, ali i ostalih organizacija koje okupljaju osobe sa invaliditetom, kada se za to ukazala potreba otvorili punkt za imunizaciju slepih i slabovidih osoba i njihovih pratilaca.

Primer postupanja medicinskog osoblja Doma zdravlja Kragujevac veoma rado i sa velikim ponosom ćemo istaći kao pozitivan primer lečenja pacijenata od virusa Kovid 19 i prilikom razgovora s ministrom zdravlja,Zlatiborom Lončarom.

S poštovanjem,

Jelena Stojanović, Sekretar

Savez slepih Srbije

Здравље је наше највеће благо

Ми смо ту да Вам помогнемо да унапредите Ваше здравствено стање и пребродите тешкоће